“En 1:1 session indeholder terapi og coaching via konkrete handlinger i boligen og mentale værktøjer.
Skab plads til selvomsorg og velvære og gør dit liv overskueligt og let. Få hjælp til at rydde op i sindet og i hjemmet samtidigt. Optimer din hverdag og bliv fri for kaos!” 

Mit speciale er koblingen af det fysiske og psykiske. Det du omgiver dig med smitter af på din tilstand – det er derfor vigtigt at få skabt balancerede omgivelser, der styrker din trivsel, og som du vil elske at være i.

Dit hjem skal være et sted, der nærer dig, giver energi og bringer balance ind i dit liv!

Ved at rydde op i dit sind og i dine fysiske rum, giver du dig selv tid og plads til mere selvomsorg, velvære og overskud. 

Jeg kan genkende din situation og jeg forstår dig, for jeg har selv været der. Jeg ønsker at bidrage med troen på alt det gode der kommer til at ske. Jeg guider dig til have fokus indad, samtidigt med at du også får handlet udad. Det er muligt, fordi du ikke er alene – lidt ligesom en personlig træner der hepper på dig…

Du skal arbejde sammen med mig hvis du ønsker en støtte i en periode af dit liv. Måske har du kun brug for oprydning eller optimering. Måske er det sparring, motivation eller opbakningen der kalder på dig. 

Det kan være du før har opsøgt sparring eller terapi. Du har måske siddet på et pænt kontor og snakket om din situation, for derefter at træde ind af døren til dit hjem og følt dig handlingslammet. For hvor skal du starte. Hverdagen kan være så spændt ud, at disse handlinger kan være svære at få tid eller overskud til selv.  

Det betyder noget for mig, at kunne hjælpe dig med at skabe en hverdag fyldt med god energi og din tro på fremtiden tilbage. Jeg er her for dig og bakker op om de ting du har brug for. 

Jeg snakker ikke kun – vi handler sammen og på den måde sker der noget både fysisk og psykisk. Du er med til at bestemme tempoet og hvornår du er klar til at gå videre selv. Vi aftaler dine næste skridt på vejen og det er altid muligt at ringe, hvis du har brug for en kort snak eller et ‘du gør det godt’. 

Jeg har efterhånden været vidne til denne proces mange gange og jeg har set nogle ret vilde forandringer. Det kan også ske i dit liv – uanset niveauet af kaos eller overfladisk orden. Du fortjener lys og lethed. Og tiden er nu…  

 

SENESTE

UDDANNELSER & FORLØB

– Coach /Mindvalley

– Interior Design /Certificering

– Meditation /Forløb

– Mental Health /Forløb

– Arbejdsglæde & trivsel /Forløb

– AutoCad /CadSkolen

– Projektleder /CPH business

– Stemmeteknik + Dubbing 1+2 /Forløb

– Multimedie Designer /KEA

healyourspace

Book en gratis samtale

+45 21 20 78 77

eller send en mail til 

kontakt@detfemterum.dk

 

• Coaching/terapi (hjemme hos dig)

• Kontor optimering (for virksomheder)

• Boligstyling og kontorstyling

• Facilitering af arrangementer/møder

• Hjælp til forbedring af planløsning

• Foredrag “Mental og fysisk trivsel”

• Speak/VO opgaver

"EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME I GANG!"

Anna, Islands Brygge

"VI INDSTILLEDE HUSSØGNINGEN"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"DER ER KLART EN BEDRE BALANCE NU"

Stine, Østerbro

"NYTÆNKENDE LØSNINGSFORSLAG"

Nathalie, Virum

"Det giver jo så meget mening. EJ - så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - det er virkelig smart at jeg kan lave om lidt af gangen!

Jakob, Virum