SEND EN BESKED

BOOK EN GRATIS SAMTALE ELLER STIL ET SPØRGSMÅL

planløsning
planløsning

Spørgsmål og svar

ER DET DYRT AT FORBEDRE PLANLØSNINGEN?

Det korte svar er nej – det behøver det ikke at være. Der er mange muligheder for at optimere små hverdags udfordringer med et lille budget. Det vigtige er at finde ud af hvilke ting der har stor betydning og hvad dine prioriteringer er – og det finder vi ud af sammen.

HVAD ER HJEMMEBLIND?

Hjemmeblind er et udtryk for at man er blevet så fortrolig med de daglige rutiner eller omgivelser at man ikke længere kan se hvad der virker eller ikke virker. 

Skal jeg rydde meget op inden et besøg

Slet ikke! Jeg kommer ikke for at tage billeder til hjemmesiden og jeg kan sagtens se muligheder selvom der er et tørrestativ eller en briotogbane. Faktisk kan det være lettere at se hvordan hjemmet bliver brugt hvsi det bare står som om det er helt almindelig hverdag! 

HVEM FÅR JEG BESØG AF?

Det er ‘kun’ mig der kommer på besøg på vores første møde. Hvis I er interesseret i et tilbud fra en håndværker, aftales der efterfølgende en dato hvor ændringerne gennemgås. 

Kan jeg nøjes med et enkelt møde?

Ja. Jeg kommer gerne ud og kommer med forslag og inspiration på et enkelt møde. Her får du ingen plantegning. Denne service er til dig der allerede har en aftale med en arkitekt, men gerne vil have en uvildig sparring om boligens potentiale, eller til dig som er i tvivl om der kan gøres noget i dit hjem. Det er altid muligt at aftale et ekstra møde til yderligere gennemgang efterfølgende! 

HUSRENS - HVORDAN?

Jeg tilbyder rens med ozon og hvid salvie.

Ozon oxiderer og nedbryder først de bakterier der er årsag til lugtgenen, som eksempelvis kloak lugt fra et afløb, cigaretrøg, mad der er brændt på i ovnen eller mikrobølgeovnen. Ozongeneratoren skal køre nogle timer i det aflukkede rum (uden ophold i rummet) og derefter skal der luftes grundigt ud. 

Efterfølgende bruger jeg hvid salvie, der gennem årtusinder er blevet anvendt i de Amerikanske Indianske traditioner, som en udrensende plante til at uddrive tung energi. Der luftes grundigt ud igen. 

Tilsidst er der mulighed for at afslutte med en yndlingsduft af enten jasmin, lavendel, vanilje, citron eller fresia. 

DET FEMTE RUM
Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

CVR  42872644