BOLIGSTYLING

OPNÅ MERE GLÆDE OG OVERSKUD

OPTIMERING AF DIT HJEM

BOLIG STYLING

Hvad er din udfordring?

Pladsmangel, personlig stil, ubalancer, spildplads, mangel på opbevaring, værelser der ikke er rare at være i, farver, matrialevalg, lysindfald, hjælp til placering af interiør eller til køb af nye møbler.

Er det mon noget for dig?

Har du brug for sparring, nye øjne, inspiration eller en hjælpende hånd?

Har du svært ved at skabe personlighed og den rigtige harmoni i dit hjem? Er du i tvivl om matrialer, farver på væggene, hvilke møbler der passer ind eller hvordan de placeres optimalt? 

En bolig styling tilpasses dine behov, ønsker, drømme, kvadratmeter og specifikke situation.

LÆS MERE LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN!

Hvad får du ud af det?

Ro og et fysisk miljø hvor hver ting står bedst muligt. Klarhed over hvordan dit hjem kan opfylde dine kriterier nu og fremover.

Glæde over dine ting, et optimeret hjem og den forandring der gør en positiv forskel for dig i din hverdag.

Små tiltag og opstramninger der skaber balance og udnytter din boligs potentiale.

Pris

FØRSTE AFTALE:
2 timers styling i dit hjem

Vi rykker rundt og placerer dine ting så det giver bedst flow.

Forslag til farver, matrialer og interiør efter dit behov.

1 opfølgende telefonopkald

2.900kr inklusiv moms

 

EFTERFØLGENDE AFTALER:
1.400kr pr time inklusiv moms

Vi opdaterer og har fokus på sammenhæng, behov, energier, lys og potentialer.

Når jeg hjælper i private hjem, handler det ofte om at skabe en god personlig atmosfære, om at få flere farver, en bestemt stil eller materialer ind i dit hjem, at få plads til alle nødvendige funktioner, at placere dine møbler bedst muligt eller at hjælpe med beslutninger og skabe overblik.

boligstyling
boligstyling
boligstyling

Få øje på dit hjems potentiale med boligstyling

BOLIGSTYLING er en måde at forbedre udseendet og optimere dit hjem på. En boligstylist kan hjælpe med at give dit hjem nyt liv og gøre det mere indbydende – hvilket har stor betydning for hvordan du og andre opfatter og oplever det, både fysisk og mentalt. Måske har du brug for hjælp inden du skal renovere – måske ønsker du at gøre dit hjem klar til boligsalg – eller måske har du bare brug for at moderniserer og skabe den helt rigtige stemning.

Skal der købes mange nye møbler?

Boligstyling handler ikke nødvendigvis om at købe en masse nye dyre møbler, men om at få det bedste ud af det, du allerede har og eventuelt supplere med få nye ting. Der kan skabes balance og harmoni i et rum ved hjælp af farver, teksturer, materialer og ved at skabe sammenhæng mellem møblerne. Ofte er der brug for at rydde op eller rydde ud i antallet af møbler før der kan rokeres rundt. Hvis der er mange kolde og hårde materialer, som eksempelvis stål og glas, kan lettere og varmere materialer, som eksempelvis træ og læder/stof, være med til at skabe den rigtige balance. Du er altid selv med i beslutningerne om hvor mange nye møbler der skal ind i dit hjem. 

Hvordan styles et rum optimalt?

Med den rette indretning får du det optimale ud af rummet og der er mulighed for at skabe den stemning og atmosfære du ønsker. Boligstyling kan være et godt redskab til at skabe et smukt, moderne og funktionelt miljø på kort tid.

Sammen undersøger vi hvordan der kan skabes en unik og individuel stil, der er autentisk, personlig og som samtidig er funktionel. Det er vigtigt at rummet er behageligt for dig at opholde dig i, og at det afspejler din energi. Derfor bruger vi tid på at undersøge hvad din drøm er før vi går i gang. 

Kan der skabes en balance med et mindre budget?

Ja, sagtens! Vi får det bedste ud af det, du har, og finder løsninger der skaber et æstetisk smukt rum. Med opmærksomhed på kontraster, farver, brug af forskellige teksturer og materialer, kan der godt styles for et lille budget. Ved hjælp af små tiltag, kan der sagtens skabes ro, hygge og balance i hjemmet. Ved blot at placere dit interiør på en ny måde, vil du opnå et frisk pust og et nyt udseende. 

Hvad er min stil?

Mit største fokusområde er at skabe et hjem, der føles som dit og som afspejler din personlighed. Et helle og en base, hvor du bevæger dig let rundt og bliver glad af det du møder på din vej. Derfor er det vigtigt at vi sammen får styr på hvilket eller hvilke miljøer du har det bedst i – om det er klassisk, bohemian, industrielt, skandinavisk, moderne, vintage eller et helt andet, der giver dig den rigtige følelse af at være hjemme og høre til. 

Hvordan udføres boligstyling?

Vi undersøger drømme, preferencer af stil og prioriteringer, der stemmer overens med din livsstil og din hverdag. Hjemmet styles og møbler/interiør placeres så det står bedst muligt. For at optimere sammenhæng og harmoni, vælges der eventuelt farver til vægge, nye tekstiler, kunst og dekorative elementer. Denne proces forbedrer hjemmets samlede udseende og ofte føles det som om der er mere plads. Når du booker en boligstyling, får du hjælp til at træffe de rigtige valg, som sikrer at dit hjem har det rigtige udtryk og udnytter dets fulde potentiale. 

Hvad kan man skrue på i indretningen?

Stilarter, møbler, farver, belysning, nye zoner, placeringer, sammenhæng, flow, færre eller flere ting, pynt, materialer, tekstiler, opbevaring, afstand, energi, stemning etc. 

Forny dit hjem med boligstyling

Boligstyling kan omdanne, forbedre og give nyt liv til dit hjem. Udover at skabe en stilfuld og behagelig atmosfære, øger en styling også hjemmets værdi. Med de rigtige designvalg og elementer kan du skabe et hjem, der er rummeligt, smukt og komfortabelt at bo i.
Mange fortæller at en styling af hjemmet har forbedret deres daglige livskvalitet. Et velindrettet hjem, som afspejler dine personlige præferencer, kan give dig mere ro og balance mentalt. 

Metoder og teknikker

I en styling anvendes der mange forskellige metoder og teknikker. Jeg benytter mig af psykologiske virkemidler, farveanalyse, energi, flow, sammensætninger og pardannelser, brug af kunst og dekorationer, inddeling i zoner samt brug af naturligt og kunstigt lys. En blanding af disse hjælper til at skabe en samlet visuel balance, et harmonisk miljø, personlighed og stil. En god øvelse kan være at lukke øjnene og visualisere hjemmet rum for rum. Her bliver det ofte meget tydeligt hvad der roder, hvad der virker og hvad der ønskes fremtidigt.  

Billig boligstyling med genbrug

Der er flere måder, hvorpå man kan gøre boligstyling billigere. Først og fremmest kan man prøve at genbruge de ting, man allerede har. Alternativt kan der købes brugte møbler og dekorative genstande på nettet, på loppemarkeder eller i secondhand-butikker. Det er også en mulighed at male dine egne møbler, så de får et nyt look. For ikke at overskride budgettet kan der laves en budgetplan, så du undgår at bruge for mange penge på din boligindretning. Det gælder om at finde den perfekte balance mellem økonomisk og personlig komfort. 

Fordele ved boligstyling

Boligstyling kan øge værdien af din bolig og gøre det muligt at sælge boligen hurtigere og til en højere pris. Boligstyling kan hjælpe med at få boligen til at se større og mere indbydende ud, hvilket gør det lettere at få gode fotos og præsentationer, der vil tiltrække potentielle købere. Boligstyling kan også gøre det lettere at strukturere og udnytte pladsen i hjemmet bedre, så indretningen er mere organiseret og funktionel. Ved at skabe et smukt og afslappende miljø, bliver dit hjem et sted, hvor der er plads til mere ro og nydelse. 

Udfordringer ved boligstyling?

En af de største udfordringer ved boligstyling er at skabe et look og en stemning, der afspejler hele familien og som samtidig matcher det fysiske udtryk i huset eller lejligheden – samtidigt med at det er smukt og funktionelt. For mig er det vigtigt at overveje, hvordan man kan bruge de eksisterende møbler og interiør til at skabe et nyt forbedret udtryk. En udfordring kan også være at finde den rette balance mellem boligens karakter og dens funktioner. Mængden og placeringen af naturligt lys og kunstig belysning kan også indimellem kræve grundige overvejelser, så der er det rigtige lysindfald hele dagen. Den rigtige belysning har stor indflydelse på rummets udseende, følelse og stemning. 

Hvordan kan man skabe et harmonisk hjem med boligstyling?

Harmonien i hjemmet handler om hvordan farver kombineres, om der både er en nogenlunde ligevægt af hårde og bløde materialer og møbler – og også ofte om former og flow igennem hjemmet. Der findes vanvittigt mange farver, mønstre og materialer, som harmonerer med hinanden når de sættes rigtigt sammen. Husk altid at mærke efter hvad du drømmer om at blive mødt af, når du kommer ind af døren og sørg for at implementere din personlighed og originalitet. 

Hvad er salestyling? 

Salestyling gør din bolig salgsklar, ved at boligens gode egenskaber bliver fremhævet og gjort mere attraktive, relevante og tilgængelige for køberen. Ved at identificere købers behov/drømme/ønsker og matche dem med de muligheder der er i dit hjem, kan boligen indbringe en højere salgspris på en kortere liggetid.

Huset eller lejligheden indrettes som udgangspunkt med dine egne møbler – i langt de fleste tilfælde skal der ryddes ud og optimeres – eventuelle nye elementer indkøbes efter aftale. Hjemmets skal fremstå indbydende og klar til indflytning. Med salestyling får du en konkret handleplan, en omrokering og placering af interiør, samt rådgivning til hvordan du hurtigt styler inden fremvisninger.

Sammen gennemgår vi din bolig og snakker om ændringer og supplerende elementer – ofte er det puder, tæpper, planter, kunst, lækker håndsæbe etc der giver sidste finish. Herefter indrettes boligen og til sidst sættes den til salg hos en ejendomsmægler.

BOLIGSTYLISTERNE – DR1

I programmet “BOLIGSTYLISTERNE” på DR, viser seks indretningseksperter hvordan de arbejder, på hver deres måde.

“Danskerne går op i deres bolig som aldrig før. Seks hårdtarbejdende boligstylister hjælper danskere med deres boligudfordringer. De skaber fantastiske forandringer og løsninger, afhjælper pladsudfordringer eller gør det lettere at sælge. For hvordan får man solgt en bolig, som ikke har nogen fremvisninger? Hvordan får man plads til mange gæster, når man bor i en lille lejlighed? Og kan man have en stige i sit køkken? Boligstylisterne har de tricks, der skal til, og ved, hvordan vi får allermest ud af vores hjem.”

"EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME I GANG!"

Anna, Islands Brygge

"VI INDSTILLEDE HUSSØGNINGEN"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"DER ER KLART EN BEDRE BALANCE NU"

Stine, Østerbro

"NYTÆNKENDE LØSNINGSFORSLAG"

Nathalie, Virum

"Det giver jo så meget mening. EJ - så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - det er virkelig smart at jeg kan lave om lidt af gangen!

Jakob, Virum

DET FEMTE RUM

Emilie Egebjerg
Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

kontakt@detfemterum.dk

TLF 21207877
CVR 42872644

SEND EN BESKED

FØLG MED HER